Destacat EsquerraFormacióNotíciesTemes AnualsTrobades

Trobada 2023

Solidaritat Intergeneracional

Llars don Bosco és un Moviment que el formem persones de moltes edats diferents.

Alguns ja han fet molts anys i tenen una llarga experiència de camí en família, altres han passat pel dolor d’haver perdut al seu company o companya, però malgrat tot, volen viure un projecte de família en salesià, altres, tot just ara estan educant els seus fills i filles, o tot just comencen el seu camí plegats.

Són moltes les situacions, moltes les circumstàncies i les experiències. Això ens enriqueix a tothom, si som capaços de compartir-ho. I això volem fer: Compartir la riquesa que ens dona tenir generacions tant diferents a Llars Don Bosco.

Hem mirat d’introduir una metodologia que permeti que els infants i adolecents dels nostres grups puguin participar al llarg de tota la trobada. Per això caldrà fer la inscripció d’ells i elles també, per tenir-los presents als grups.

En aquesta ocasió farem servir un formulari en línia per rebre les dades de la inscripció i preparar els grups. Pel que fa al pagament ho farem com sempre, indiqueu al vostre Matrimoni Secretari el nombre de persones que hi anireu i feu el pagament per traspàs al compte de Llars. Ja sabeu que el cost de les sales i dels infants el cobreix el Moviment, pel que fa al delegat o delegada ho assumeix el grup.

Animem a tothom a participar-hi de la trobada!

Ens veiem el proper 29 d’octubre a Santa Dorotea

Folletó d’Informació

Formulari d’inscripció

   
  Formulari d’inscripció